Online Business Trainer

Mijn naam is Wiep de Jong en ik ben initiatiefnemer van Online Business Trainer.

Ik help adviseurs, trainers en coaches om nieuwe klanten aan te trekken met een slimme website en direct toepasbare online marketing. Ik lever zelfstandig professionals een volledig geoptimaliseerde kant en klare website met; een speciaal voor jou gemaakt logo en design, blogging mogelijkheid, automatische nieuwsbrief functionaliteit en social media integratie. Bovendien doet deze slimme website je suggesties om hoog in google te komen. Ook organiseer ik workshops zodat je heel eenvoudig zelf je website aan kan passen na oplevering van de website.

Na mijn studie technische bedrijfskunde heb ik gedurende meer dan tien jaar gewerkt in de Internet wereld, mijn werkgevers waren onder andere Ziggo, @Home, Casema en CanalDigitaal. Mijn werkzaamheden lagen op het gebied van Marketing en Projectmanagement. Het was mijn verantwoordelijkheid zoveel mogelijk tevreden nieuwe klanten te werven voor de diensten van de bedrijven. Ook keek ik continu naar verbeter mogelijkheden in de dienstverlening en gebruikte klant informatie en marktonderzoek om de dienstverlening verder te verbeteren.

Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik wel het luxe leventje had inclusief, vakanties, lease auto, mooi huis en een fijne vriendin maar dat mijn ontwikkeling bijna stil stond en dat ik niet meer het werk had dat ik echt leuk vond. Ik had het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf haalde. Toen hebben we besloten het roer om te gooien, we hebben eerst drie maanden door Zuid Amerika gereisd. Vervolgens ben ik gestart met Online Business Trainer, ik werk niet meer voor grote bedrijven maar help zelfstandig professionals dat werk te doen wat ze echt leuk vinden en help ze de ideale klanten aan te trekken.

Trek nieuwe klanten aan met je website

Mijn kennis en ervaring op gebied van Marketing en Online Business zet ik nu in voor zelfstandig professionals. Ik merkte dat adviseurs, trainers en coaches gebaat zijn bij een professionele online uitstraling. En dat een verzorgde website, een blog en een e-mail nieuwsbrief kunnen bijdragen aan je expert status. Door je kennis en kunde online te delen, trek je vanzelf de klanten aan die je graag wilt. Ik denk met je mee om jouw dienstverlening en website onweerstaanbaar te maken en ik help je, middels mijn stapsgewijze aanpak, zodat jij je op de inhoud kunt richten en geen zorgen hoeft te maken om techniek.
Belangrijke ingrediënten zijn:
  • Een goed gekozen lucratieve niche en een onderscheidend profiel als zelfstandig professional.
  • Methodes die ervoor zorgen dat klanten naar jouw toe komen.
  • Een efficiëntere website die optimaal vindbaar is door Google.
  • Een logo op maat en een design die je professionaliteit bevestigen.
  • E-mail marketing en Blogging.
  • Social media slim en efficiënt inzetten om in contact te komen met nieuwe klanten.
  • Workshop zodat je samen met andere ondernemers kan bouwen aan je bedrijf.

Deze strategieën en systemen helpen je bij de nieuwe manier van Marketing bedrijven, waarbij nieuwe klanten naar jouw toe komen. 

Tip !: Download mijn gratis E-Book aan de rechterkant van deze pagina.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

 

Wiep de Jong
Online Business Trainer
E-Mail: wiep@onlinebusinesstrainer.nl
Telefoon: 06-47077729