Je blog artikel schrijven vanuit je hangmat

Overal je website aanpassenBen je onderweg en wil je snel even iets aanpassen aan je website?
Heb je een training of een evenement en wil je je netwerk hiervan het liefst zo snel mogelijk even van op de hoogte stellen?

Dit kan ideaal met de speciale WordPress App voor je iPad en mobiel.
Op deze manier kun je overal ter wereld je website en blog artikelen maken en aanpassen.

Overal ter wereld direct je website of blog artikel aanpassen

WordPress is het meest gebruikte systeem om websites te bouwen. En om die reden zijn er talloze mogelijkheden.
Met de wordpress App voor iOS en Android toestellen heb je toegang tot het dashbord van je website en kun je gebruikersvriendelijk werken aan je website

In 5 stappen los van je bureau

Overal je blog artikel schrijven iphone IIStap 1) Installeren van de WordPress app
Ga naar de app store voor Apple of de Play store voor Android

Stap 2) Invoeren van de inlogcode op de app
Voer je toegangscode in voor je Wordrpess website

Stap 3) Maak een blogpost
En schrijf de tekst die je wilt plaatsen.

Stap 4) Voeg foto’s toe
Foto’s die je bijvoorbeeld net met je iPad of telefoon gemaakt hebt.

Stap 5) Reacties op je website zijn te managen
De reacties op je blog kun je in de App bekijken en deze ook direct managen. Je kunt er op reageren, of bijvoorbeeld als het spam is, de reactie verwijderen.

Wil je aan de slag?

De Apps zijn hier te downloaden:

Wat is jouw droom?

Ik ben benieuwd waar vandaan zou jij je (online) business willen runnen?
• Een hangmat?
• Onder een palmboom?
• New York?
• In de trein?

Verras me met het leukste antwoord en ik help je persoonlijk, dit in te stellen voor je WordPress website.

 • Hi Wiep,

  Wat een leuk artikel, super handig! En wat lijkt het me handig als je overal zou kunnen werken en niet locatie afhankelijk bent.

  Op dit moment ben ik nog heel erg bezig met mijn bedrijf in Nederland, maar als ik ooit niet meer locatie afhankelijk ben, dan zou ik het liefst in een warme zonnige omgeving zijn, dus inderdaad vanaf een hangmat of onder een palmboom of beide en dan met een cocktail in de hand.

  Heerlijk!!

  Groet,
  Bianca

  • wiep

   Hi Bianca,

   Leuk om te horen dat je doel is uiteindelijk locatie onafhankelijk te kunnen werken.
   Dat is ook een van mijn dromen.
   Aan je wordpress website met app zal het in ieder geval niet liggen 🙂

   Groeten!

   Wiep

 • Frank van Haaren

  Wat cool dat dit mogelijk is. Ja zeker, graag wil ik dit op mijn android telefoon. Op dit moment, net als Bianca ben ik bezig om de Nederlandse markt te veroveren, maar eind volgend jaar wil ik me ook gaan begeven op internationaal gebied. Graag wil ik dan ook beschikking hebben over mijn website, die ik wekelijks bijhoud.

  Ehm, graag wil ik dit doen vanaf het congres waar ik zal spreken en live aan de degenen die het bijwonen laten zien wat ik doe. Daarna neem ik een mojito en zal er verder niet meer aan denken omdat ik dan vrij ben!

  Verder lijkt het me ook fantastisch als mijn medewerker de website ten alle tijde kan updaten als ik zelf nog een duikje neem bij de bahama’s.

  Graag leer ik hier meer over Wiepke!

  Frank

  • wiep

   Hi Frank,

   Kijk, dat soort plannen daar wordt ik ook wel enthousiast van!

   Dank voor het delen van je mooie doelen!

   Fijne dag!

   Wiep

 • Gerard

  Hi Wiep,

  Leuk artikel. Ik heb die nieuwste WordPress app eens op mijn, recent aangeschafte, iPad gezet maar hij sluit niet aan op mijn wensen. Weet je wat ik nou het grootste bezwaar vind. Dat je HTML code voor geschoteld krijgt. Met ruim 25 jaar ICT is dat geen probleem maar het staat mijn productiviteit zo in de weg. Als ik een ingeving heb wil ik die zsm op papier (lees ipad) kwijt.

  Plus, en daar loop ik erg vaak tegenaan, maar dat heeft te maken met dat ik beveiliging heel erg belangrijk vindt. Ik gebruik Google Authenticator (een passcode app op mijn iphone) om m.b.v two-factor authentication aan te loggen op mijn WordPress site. En helaas, de remote wordpress app ondersteund dat niet.

  Ik gebruik tegenwoordig een markdown editor (Byword) waar je platte tekst in schrijft en opslaat. Markdown komt qua tags overeen met html. Het mooie is dat je zonder enige opmaak html op slaat en dat zo in WordPress kan plakken, waar dan de style van je eigen blog opgepakt wordt. Nou heb ik internet op mijn Ipad maar het werkt ook als je dat niet hebt. Moet je alleen het knippen/plakken even doen als thuis bent.

  Ieder z’n voorkeur denk ik dan maar 🙂

  Tot aan je volgende nieuwsbrief!

  Mvrgr,

  Gerard.

  • wiep

   Hoi Gerard,

   Dank voor je uitgebreide reactie!

   Leuk om te horen dat je nog een andere manier gebruikt om onderweg aan je website te werken.

   Je zegt dat je het jammer vind dat de app met html code is gemaakt. Wat zijn voor jou de belangrijkste nadelen daarvan? Is het met name een minder snelle app? Of zie je nog andere nadelen?

   Fijne zondag,

   Wiep de Jong

   • Gerard

    Hi Wiep,

    Het gaat er niet om dat de app minder snel is, ik wordt er minder snel van. D.w.z. door de vele details (lees: html code) verlies ik focus. Het is denk ik een vorm van beroepsdeformatie. Ik heb tijden gekend dat ik alles zelf bouwde, tot aan een online factuur pakket toe, toen ik het zat was om facturen met de hand te maken.

    Ik probeer me juist wat meer vrij te maken van details. Binnenkort gaat mijn nieuwe web content online dus met dat ik veel (web)tekst schrijf probeer ik dit zo zuiver mogelijk te doen. Het gaat niet zo zeer om de app als wel dat ik alleen tekst wil zien als ik met tekst bezig ben.

    Als je een goed WordPress thema hebt zou je schone (niet opgemaakte) tekst in je pagina editor moeten kunnen droppen en hoort daarna de CSS (je styling) de vormgeving te doen.

    Toe gegeven dat het soms handig is om in WordPress de HTML te kunnen bekijken wil ik me er niet mee bezig houden als ik aan het schrijven ben.

    Code (javascript, css, html, php) zie ik genoeg als ik specifieke website problematiek op los voor mijn klanten.

    Het blijft een kwestie van smaak denk ik.

    Ik wens je weer een vruchtbare week.

    Mvrgr,

    Gerard.

    • wiep

     Hi Gerard,

     Helemaal mee eens!

     De techniek moet ervoor zorgen dat je je kunt richten op de taak die je wilt doen, een artikel schrijven, een webpagina maken, etc. Zonder bezig te zijn met de techniek!

     Fijne dag!

     Wiep

 • Rogine

  trein denk ik… je brein werkt wellicht in die setting net zo snel als trein rijdt 🙂 als er dan maar geen knappe man in mijn gezichtsveld komt zitten want hallo tis lente 😉

  • wiep

   Hi Rogine,

   Jij in de trein kom je helemaal in de flow!

   Dank voor je reactie.

   Wiep